Tegelwerk in Winterswijk

Nieuwe keuken en badkamer

Bij deze als kleine blijk van waardering de zelf gebakken appeltaart,  klaar gemaakt in onze nieuwe keuken.

De badkamer en keuken zijn helemaal af en we zijn er super blij mee.

We zagen er erg tegenop maar het is ons enorm mee gevallen. Allemaal bedankt voor de fijne samenwerking!

 Nieuwe keuken

Winterswijk, 28 januari 2017 | De keuken was in 1 keer helemaal af, waarbij ze ook alle werkzaamheden hebben gedaan.

Het is erg mooi geworden. Via deze weg wil ik alle medewerkers van Elsinghorst bedanken voor hun inzet en betrokkenheid en de prettige wijze van omgang.


Nieuwe badkamer |

Winterswijk, 12 februari 2016 | Vorige week hebben we onze badkamer in gebruik genomen. We zijn hier elke dag als we hem gebruiken zo blij mee dat we even willen laten weten dat het helemaal naar onze zin is

We willen jou en je collega’s bedanken voor de inzet, het mee denken en het mooie resultaat. Ook de omgang met jullie vakmensen tijdens de verbouw zelf hebben we als erg prettig ervaren.


Nieuwe keuken|

Lichtenvoorde, 5 februari 2016 | Hierbij wil ik jullie graag laten weten dat wij ontzettend blij zijn met onze nieuwe keuken. Het is echt prachtig geworden en ook de wijze waarop, het overleg en de montage door jullie monteurs hebben we als zeer plezierig ervaren. Dinsdag komen ze de parket-vloer leggen, daarna bellen we even wanneer het keukenplint geplaatst kan worden.

Nogmaals bedankt!


Nieuwe badkamer Lichtenvoorde |

Lichtenvoorde, 11 januari 2016 | Na bijna drie weken behelpen, hebben we vandaag gebruik kunnen maken van onze nieuwe badkamer. Tijdens de offerte fase had ik het over het wauw effect. Ik moet zeggen, het is volledig gelukt!

Terugkijkend kunnen we zeggen dat het een zeer goede keus is geweest om met de firma Elsinghorst in zee te gaan. We waren zeer te spreken over de contacten met de receptie (altijd hartelijk ontvangen en te woord gestaan) en met jouw en de uitvoerige informatie die we van jou (geheel vrijblijvend!) kregen. Dit heeft voor ons de doorslag gegeven om de order bij jullie te plaatsen.

Nu alles achter de rug is, kunnen we alleen maar vol lof zijn over de wijze waarop de order is uitgevoerd. Vakmensen (Sander en Paul) die hun werk nauwgezet uitvoerden en mee dachten met onze wensen en zelfs advies gaven. Zelden hebben wij een bedrijf gezien dat zo positief te werk ging. Alle lof hiervoor!

We hebben gemeend onze bevindingen te moeten doorgeven. Doe er je voordeel mee. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en misschien zien we elkaar in de toekomst nog eens.